Rólunk

Egy innovációra épülő magyar vállalat vagyunk. Folyamatosan kutatunk, hogy hol és milyen formában találunk a modern kor kihívásaira megfelelő válaszokat a termékeinken keresztül.

Célunk, hogy kiváló minőségű alapanyagokból, még kiválóbb élelmiszereket és étrend-kiegészítőket alkothassunk fogyasztóinknak. Szem előtt tartva az energia- és erőforrás hatékonyságot és a környezetvédelmet.

Több mint 20 éve az élelmiszeriparban, 12 éve az étrend-kiegészítők világában és több mint 6 éve a kollagének világában.

Tehát mi nem a vonatra ültünk fel, hanem a mozdonyt vezetjük!

Kezdetektől szoros együttműködésben a Peptan® kollagén gyártójával, a francia Rousselot céggel.

Célunk fogyasztóink életminőségének jobbá tétele termékeinken keresztül, elérhető áron, melyek széles spektrumban használhatóak az egészségmegőrzésben. Különös hangsúlyt fektetve a bőr, a csontok, az ízületek és porcok egészségének ápolására.

Ami máshol prémium, nálunk az az alap!

Fontos tudnivalók

Információk

Online rendelés

Tekintse meg termékeinket!

Kollagén tartalmú porok a Collango gyártótól. A kollagén természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, hozzájárulhat az öregedési folyamatok lassításához, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet.